Άνοιγμα του Ποδοσφαίρου στην Κοινωνία – Τουρνουά Grass Roots

Άνοιγμα του Ποδοσφαίρου στην Κοινωνία – Τουρνουά Grass Roots

UEFA EURO UNDER 19 CHAMPIONSHIPS

Grass-Roots-2013015

Στα πλαίσια του UEFA EURO UNDER 19 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της ΚατερίνηςΒέροιαςΛάρισας από 6 έως 19 Ιουλίου 2015, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πιερίας διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο τουρνουά Grass Roots.

Σε κάθε ομάδα μπορούν να μετέχουν αγόρια και κορίτσια (για τις ηλικίες από 6-11 ετών) χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Καλό θα είναι ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι να είναι παραπλήσιες.
Πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους.
Μας δίνει μαθήματα Δημοκρατίας, Εκπαιδευτικές και Αθλητικές Αξίες, Υγεία και Κοινωνικές ευκαιρίες.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά Ρομά, ακαδημίες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών σωματείων μελών μας, παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες των συλλόγων ΣΤΗΡΙΖΩ.
Επίσης στις εκδηλώσεις του τουρνουά θα συμμετέχουν οι συμπατριώτες μας ποδοσφαιριστές της Super League ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ, ΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Το κεντρικό μήνυμα των εκδηλώσεων του τουρνουά είναι
STOP BULLYING – SAY NO TO RACISM

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν παιχνίδια και παιδικά βιβλία για το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο»
Παρακαλούμε το Φίλαθλο κοινό να συμβάλει στην προσπάθεια.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Grass-Roots-2013036-610x400 Grass-Roots-2013058

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο. Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...