Για το παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

palaimaxoi-12

Επιμέλεια: Μαρία Βαλσαμίδου

paidiko_xorio_filiroΠοδοσφαρικός αγώνας Αλληλεγγύης για το παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσ/κης, πραγματοποιήθηκε ανήμερα 25ης Μαρτίου στις όμορφες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατρομήτου, μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων φίλων Νεφελών και Παλαίμαχων Θεσσαλονίκης.

Το τελικό σκορ 3-4, αλλά εκείνο που ήταν άξια θαυμασμού…ήταν η μαχητικότητα και η γενναιότητα των παικτών οι οποίοι αψηφώντας την έντονη και ασταμάτητη βροχή και το πολύ νερό στο γήπεδο, όρμησαν και έδωσαν έναν ηρωϊκό αγώνα!!!

Έτσι που στο τέλος του αγώνα είπαμε πως οι ήρωες τελικά, μάχονται σαν τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές!!

Ακολούθησε μπάρμπεκιου προσφορά χορηγών, κρέατα Σαντικίδης, κοτόπουλα Chiken Καλαϊτζής και άφθονο εξαιρετικής ποιότητας κρασί από το παραδοσιακό κελάρι του Γιώργου Αδάμου που βρίσκεται στο Κίτρος Πιερίας, ποτά από την cava Γκοτζαμανίδη. ψάρια απο το ιχθυοπωλείο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ, τα ψωμιά ήταν προσφορά του φούρνου Γκανά, και τα κάρβουνα από τον Κώστα Τσιουκάνη ενώ η ΜΑΧΙ πρόσφερε τα είδη εστίασης και η καλή παρέα κράτησε μέχρι αργά το βράδυ!!

Στα παιδιά μοιράστηκαν δωράκια προσφορά απο το κατάστημα παιχνιδιών Λαζαρίδης.

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...