Δείπνο στα «Μπινελίκια» στην Παραλία Κατερίνης απόλαυσαν οι παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας ΝΕΦΕΛΕΣ

Δείπνο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας ΝΕΦΕΛΕΣ παρέθεσε την Τετάρτη (24/6) αργά το απόγευμα ο εκ των σημαντικών χορηγών της ομάδας «Τα Μπινελίκια» στην Παραλία Κατερίνης. (Λεωφόρου Στρατού 53)

Σε ένα κλίμα ευχάριστο, χαλαρό και ζεστό οι παίκτριες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα εντός και εκτός ομάδας.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων, φυσικά, η επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, με την επιθυμία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι το κυρίαρχο θέμα.

Η διοίκηση και η πρόεδρος της ομάδας ΝΕΦΕΛΕΣ κ Μέλα Σιδηροπούλου ευχαριστούν θερμά «Τα Μπινελίκια» για την φετινή άψογη συνεργασία.

Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν τον καλύτερο οδηγό για να διατηρηθεί ακμαίο το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου.

Στιγμιότυπα από το δείπνο που παρατέθηκε:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Σκαμπαρδώνης

nefeles_mpinelikia-18 nefeles_mpinelikia-16 nefeles_mpinelikia-13 nefeles_mpinelikia-11 nefeles_mpinelikia-9 nefeles_mpinelikia-7 nefeles_mpinelikia-6 nefeles_mpinelikia-3 nefeles_mpinelikia_paralia

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...