Με σβηστές τις μηχανές … ΝΕΦΕΛΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σβηστές τις μηχανές η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Κατερίνης ΝΕΦΕΛΕΣ νίκησε με 2-0 τις ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ Ελασσόνας και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχες παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, έπιασαν εξαιρετική απόδοση, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πολλές φάσεις για γκολ.

Οι φιλοξενούμενες παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπάθησαν για κάτι θετικό αλλά από την αρχή το έργο τους, ήταν δύσκολο.

Τα γκολ

10΄Ασσιχίδου Αγαθή 1-0

59΄ Παπακώστα Φωτεινή 2-0

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουλίδης Διονύσιος, με βοηθούς την Πανυτσίδου Αναστασία και τον Μιχαηλίδη Στέφανο, όλοι τους από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΝΕΦΕΛΕΣ: Πατσιοδήμου, Πλακίδου, Μιχαηλίδου Παρ, Παπακώστα, Κουκουστρίκα, Ασσιχίδου, Ναβροζίδου, Μιχαηλίδου Ελε, Σκαμπαρδώνη, Τριγωντζή, Ρίζου.

Ακόμη: Χατζηδάκη, Βογιατζή, Μουρατίδου, Παπάζογλου, Καπέτα, Παραστατίδου, Βατζολα

ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ: Νέστορα, Φούντα, Δημήρη, Παπαδήμου, Κατσαρού, Σανίδα, Χατζούλη, Σιμούλη, Γκαραγκονούλη, Κατσάρα, Ζουρλαδάνη.

Ακόμη: Πούλιου, Σιαφάκα, Κοντέλη, Συμεωνίδου

Πηγή: http://pamespor.gr

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...