Νέος προπονητής ο Δημήτρης Αβραμίδης!

Οι ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό της ΠΙΕΡΙΑΣ, ότι νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Αβραμίδης. Στο πρόσωπο του, βρήκε η διοίκηση τον τεχνικό που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Πρόκειται για μια επιλογή η οποία συνδυάζει εμπειρία αλλά και θέληση για διάκριση.

Μάλιστα ο κ. Αβραμίδης ο οποίος προγραμματίζει και τα πρώτα φιλικά – αρχής γινομένης αύριο Παρασκευή 15/9 στο γήπεδο «Μυλαύλακου» – έχει είδη γνωριστεί με τις παίκτριες της ομάδας, το κλίμα είναι άριστο και με την προετοιμασία να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του «Ατρομήτου Κατερίνης».

Ο νέος προπονητής των ΝΕΦΕΛΩΝ είναι εκπαιδευτικός  με πλούσιο συγγραφικό έργο στην προπονητική του ποδοσφαίρου και στο  scoutingreport, είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου, με Μaster στην οργάνωση  επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου , και έχει πλούσια  Προπονητική προϋπηρεσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο.  Ο Κατερινιώτης τεχνικός έχει ένα πλούσιο και βαρύ  βιογραφικό και στο παρελθόν είχε επαγγελματικές συνεργασίες με τον κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο (ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ superleague), τον κ. Γκουτσίδη Παναγιώτη (ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  footballleague 1), τον κ. Νίκο Παντέλη (ΚΑΛΙΘΕΑ footballleague 2), τον κ.Γιώργο Φοιρό (ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  footballleague 1 και ΠΙΕΡΙΚΟ footballleague 1), τον κ. Σάββα Κωφίδη (ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  footballleague 1), τον κ. ΤζαναβάραΠαναγιώτη (ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ footballleague 1), τον αείμνηστο κ.Αλκέτα Παναγούλια (προετοιμασία Εθνικής για Αμερική και ΑΡΗ superleague), τον κ. Αντωνιάδη (ΗΡΑΚΛΗΣ superleague), τον κ. Νικό Ζαλίκα (ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  footballleague 1).

Πρίν αναλάβει τις ΝΕΦΕΛΕΣ ήταν προπονητής στις  ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕ ΠΕΛΛΑΣ

Σύσσωμη η διοίκηση εύχεται στον Δημήτρη Αβραμίδη καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας στη Β΄Εθνική Γυναικών.

Πηγή: http://pamespor.gr

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...