Οι ετοιμασίες της Ε.Π.Σ. Πιερίας για τον αγώνα Super Cup 2014

Η Ε.Π.Σ. Πιερίας, με την εθελοντική βοήθεια του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΝΕΦΕΛΕΣ, ετοιμάζεται για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα του SuperCup 2014 μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ (Πρωταθλήτρια 2013-2014) και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σφενδάμης (Κυπελλούχος 2013-2014) που θα γίνει την Κυριακή 24-8-2014 και ώρα 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στη Νέα Έφεσσο.

Νωρίτερα, ώρα 17:30, θα διεξαχθεί αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων «Παλαίμαχοι Φίλοι ΝΕΦΕΛΩΝ» – «Παλαίμαχοι ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ» θ΄ ακολουθήσει ο Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 στις 19:00 και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Νομού Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Α.Π.Σ. ΝΕΦΕΛΕΣ θα λειτουργεί Bazaarκαι οι φίλαθλοι, οι φίλοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν αντί εισιτηρίου μικροαντικείμενα και τα έσοδα του θα δοθούν ως ενίσχυση στη «Λάμψη της Αγάπης».

       Σας καλούμε να συμμετέχετε και να ενισχύσετε την Κοινωνική αυτή πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Πιερίας γιατί οι Πιεριείς έχουμε δυνατές πλάτες.

       Ας δείξουμε λοιπόν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη μας για τα παιδιά που νοσούν και τις οικογένειές τους.

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...