Οι ΝΕΦΕΛΕΣ δείχνουν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο

Οι ΝΕΦΕΛΕΣ δείχνουν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο

Η παρέλαση δεν έγινε λόγω του καιρού αλλά οι  Νεφέλες ήταν εκεί, έτοιμες, να συνοδεύσουν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και να γιορτάσουν την Εθνική Επέτειο παρελαύνοντας μαζί τους.

Έδειξαν για άλλη μία φορά την ευαισθησία τους στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοικούντες και τις αθλήτριες.

Επόμενη συνάντηση με τα παιδιά η 25η Μαρτίου αφού αποδέχθηκαν νέα πρόσκληση του διευθυντή του Ειδικού Σχολείου να τα συνοδεύσουν στην παρέλαση καθώς επίσης και να επισκεφθούν της εγκαταστάσεις του σχολείου να γνωρίσουν καλύτερα τα παιδιά από κοντά και το έργο που επιτελείται εκεί.

Το παρόν στη σημερινή εκδήλωση έδωσαν

οι παράγοντες

Σιδηροπούλου Μέλα Πρόεδρος

Ζακοβά Παναγιώτα Προπονήτρια

Φτεργιώτη Ιωάννα Μέλος

 

και οι  αθλήτριες

Βογιατζή Μαρία

Καπέτα Βασιλική

Κοκκινίδου Αντωνία

Κοκκινίδου Σταματία

Καραγιαννίδου Ευαγγελία

Ναβροζίδου Ρίτα

Τσινιάρου Παναγιώτα

Χατζηδάκη Ταξιαρχούλα

Πηγή: http://pamespor.gr

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο. Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...