Οι ΝΕΦΕΛΕΣ εκπαιδεύονται !!!

Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.. Πιερίας βρέθηκαν , οι προπονητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας Α.Π.Σ. ΝΕΦΕΛΕΣ, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα διαιτησίας και κανόνων ποδοσφαίρου, την Παρασκευή μετά τη προπόνηση.

Με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν, συζήτησαν κι ενημερώθηκαν από τον κ. Μαβίνη Αργύρη, Αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Σ., ο οποίος ακούραστα και απλά εξήγησε βασικούς κανόνες του αθλήματος μας κι απάντησε στις ερωτήσεις των ποδοσφαιριστριών μας .

Μαζί του και ο κ. Παναγιώτης Συμεωνίδης, αξιολογημένος διαιτητής.

Τις αθλήτριες μας συνόδευσαν μέλη της διοίκησης και γονείς.

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Πιερίας για τη φιλοξενία, τον κ. Ορφανίδη Κώστα, Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας και τους κ.κ. Μαβίνη Αργύρη και Συμεωνίδη Παναγιώτη για το χρόνο που μας αφιέρωσαν και με χαρά μας τους περιμένουμε στο γήπεδο όπως μας πρότειναν και μας υποσχέθηκαν, να συνεχίσουμε και σε αγωνιστικό χώρο τα μαθήματα.

Το Δ.Σ.

nefeles_mathima_diaitisias01 nefeles_mathima_diaitisias02 nefeles_mathima_diaitisias03 nefeles_mathima_diaitisias04 nefeles_mathima_diaitisias05 nefeles_mathima_diaitisias06 nefeles_mathima_diaitisias07 nefeles_mathima_diaitisias08 nefeles_mathima_diaitisias09 nefeles_mathima_diaitisias10 nefeles_mathima_diaitisias11 nefeles_mathima_diaitisias12 nefeles_mathima_diaitisias13 nefeles_mathima_diaitisias14

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...