Τελέστηκε ο Αγιασμός για τη Νέα Ποδοσφαιρική Περίοδο στο γήπεδο της Ανδρομάχης

Τον καθιερωμένο αγιασμό για να πάει καλά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «ΝΕΦΕΛΕΣ»  στο γήπεδο της Ανδρομάχης, παρουσία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας , των Μελών της Διοίκησης , φίλων των Νεφελών,  αθλητικών παραγόντων και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

nefeles2Ο αγιασμός τελέστηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, από τον σεβαστό Πατέρα της ενορίας Ανδρομάχης  και αγαπητό σε όλους πάτερ – Στέφανο.

nefeles3

nefeles3Μετά το τέλος του αγιασμού ο πάτερ – Στέφανος ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς εγωϊσμούς στον αγωνιστικό χώρο…αλλά με συνεργασία μεταξύ των παικτριών, με ήθος και σεβασμό, με πολλές νίκες και καλιέργεια Πνεύματος.

 

nefeles4Επίσης συμβούλεψε τις παίκτριες να κάνουν τον σταυρό τους πριν μπούνε στο γήπεδο.

 

nefeles5Η ομάδα των κοριτσιών στη συνέχεια, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση, υπό τις οδηγίες των προπονητών Ντίνου Δαυιδόπουλου και Ανθής Σαββίδου που δήλωσαν αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και πως η ομάδα ξεκινά με τους καλυτέρους οιωνούς.

nefeles6Η πρόεδρος της ομάδας κ. Μέλα Σιδηροπούλου ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή επιτυχία και μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, το αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στο γήπεδο.
Μεταξύ άλλων, το παρών στον αγιασμό έδωσαν εκτός από τα μέλη της Διοίκησης και τις παίκτριες των ΝΕΦΕΛΩΝ , παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου , ο Πρόεδρος κ. Καράτζογλου και ο γραμματέας κ. Ζωγράφος, ο πρόεδρος  της Ελπίδας  Ανδρομάχης κ. Αθανάσιος Τζίμας και εκρόσωποι της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας που αποτελούνταν από τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Γρηγορόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Αχιλλέα Δημητρίου, την γραμματέα κ. Μαρία Αμβροσιάδου και την έφορο κ. Ουρανία Λιακοπούλου.

Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου.
Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο. Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...