Τουρνουά Αγάπης και Αλληλεγγύης στο γήπεδο Ατρομήτου (25-3-2016)

Γράφει η Ιωάννα Φτεργιώτη

2016…. Ποιος μπορεί να κλείσει τα μάτια και να αδιαφορήσει για την ελληνική πραγματικότητα; Η κατάσταση είναι δύσκολη και η καθημερινότητα μας σκληρή…. Και η δική μου και η δική σου…. Όμως, υπάρχουν και κάποια παιδιά που… το πιστευείς;;; είναι σε χειρότερη θεση…. Ξερεις για ποια παιδιά μιλάω…. Εκείνα που η ζωή τους στέρησε κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο εσυ κι εγώ θεωρούμε δεδομένο…. Την οικογένεια τους… τους γονείς, με τους οποίους εμείς μαλώνουμε και φωνάζουμε και θυμώνουμε σε καθημερινή βάση, δίχως λόγο και αιτία, γιατί ξέρουμε πως ο,τι κι αν πούμε, ο,τι κι αν γίνει θα είναι πάντα εδώ, δίπλα μας…. Τα παιδιά για τα οποία σου μιλάω δεν έχουν την δική μας πολυτέλεια…. Αλλά υπάρχει και κάτι ευχάριστο, κατι καλό και ελπιδοφόρο….. υπάρχουν Ανθρωποι… που προσπαθούν να καλύψουν το τεράστιο κενο και να γίνουν η οικογένεια που τα παιδιά «μας» δεν γνώρισαν… Άνθρωποι που μέσα στην κρίση, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να τα βοηθήσουν και να τα στηρίξουν… και τα αναθρέφουν σαν να ήταν δικά τους παιδιά….

 

Λοιπόν τι λές;;;

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ;;;

Στις 25 Μαρτίου δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο του Ατρομήτου, για να στηρίξουμε το παιδικό χωριό του Φιλύρου Θεσσαλονίκης…

Μην αδιαφορείς…. Θα μπορούσε να είναι το δικό σου παιδί….

afisa_tournoua_nefeles_atromitosΠηγή: pamespor.gr

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...