Φιλική νίκη στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας για τις ΝΕΦΕΛΕΣ 2-4

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-4

Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (08/11) η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ΝΕΦΕΛΕΣ. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κατερίνης αντιμετώπισε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας την τοπική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Η ομάδα του Ντίνου Δαυιδόπουλου έβγαλε πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο, παρουσίασε γκολ και θέαμα παρά την απουσία έξι βασικών παικτριών και παρά την κούραση των προπονήσεων επικράτησε 4-2 του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας, σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητα στο οποίο οι δυο ομάδες δεν κλείστηκαν, έπαιξαν ελεύθερα και απόλαυσαν το παιχνίδι.
Σκόρερ για τις Νεφέλες ήταν η Κουκοστρίκα Τζένη, η Μιχαηλίδου Ελένη, η Ρίζου Δώρα και η Τριγωντζή Ιφιγένεια.
Έπαιξαν για τις Νεφέλες οι: Τσιώλη, Μουρατίδου, Σκαμπαρδώνη, Ρίζου, Γιαννακούρα, Ναλμπάντη, Μιχαηλίδου Ε, Τριγωντζή, Τασούλα, Κουκοστρίκα, Κάργα, Καστανιώτη, Βογιατζή.

nefeles_10112015-1nefeles_10112015-2 nefeles_10112015-3Πηγή: pamespor.gr

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...