ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

 

ΝΕΦΕΛΕΣ 2014-2015

Την Κυριακή (12/10/14) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κατερίνης Nefeles FC ταξίδεψε στην Ελασσόνα Λάρισας και έδωσε το πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας για την αγωνιστική σαιζόν 2014-15, αντιμετωπίζοντας την τοπική Ολυμπιώτισσα στο Δημοτικό στάδιο της πόλεως.
Η φιλική αναμέτρηση έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των 2 ομάδων και ήταν πολύ σημαντική για τους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο. Η ομάδα της Πιερίας μπήκε δυνατά, παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα και πήρε τη νίκη με ευρύ σκορ.

Η ομάδα των Νεφελών χρησιμοποίησε συνολικά 17 παίκτριες από τις οποίες σκόραραν οι Σκαμαρδώνη, Ρίζου, Κουκουστρίκα, Μιχαηλίδου Π, και Τασούλα.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλήτριες του Συλλόγου:
Ελένη Μιχαηλίδου, Μίκα Κανδήλα, Μαρία Κάργα, Νόπη Παραστατίδου, Ιφιγένεια Τριγωντζή, Χριστίνα Τασούλα, Αγαθή Ασσιχίδου, Μαρία Μουρατίδου, Μαρία Γρεβενίτη, Μαρίνα Αναγνωστοπούλου, Μαρία Βογιατζή, Ελευθερία Πολυχρονιάδου, Παρασκευή Μιχαηλίδου, Νατάσσα Σκαμπαρδώνη, Δώρα Ρίζου, Μυρτώ Παπάζογλου, Τζένη Κουκουστρίκα.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι έδωσε επίσης την ευκαιρία στους προπονητές της ομάδος Δαυιδόπουλο Ντίνο και Σαββίδου Ανθούλα να πάρουν μια γεύση των νέων δυνατοτήτων της ομάδας μετά την αποχώρηση μερικών βασικών παικτριών αλλά και την προσθήκη των νέων αποκτημάτων(Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Ε, Παπάζογλου, Ασυχίδου, Ναβροζίδου)

Σαββίδου Ανθούλα προπονήτρια:
«Είμαστε μία καινούργια ομάδα, υπάρχει καλό υλικό και παίρνουμε τις εμπειρίες που χρειαζόμαστε. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Αυτό που θέλουμε είναι τα κορίτσια να βελτιωθούν όσο μπορούν. Οι παίκτριές μου ήταν μαχητικές, είχαν πολύ καλές συνεργασίες και ωραίες κινήσεις στον κενό χώρο. Η ομάδα μπορεί να αποδώσει παραπάνω.»

Πηγή: www.pamespor.gr

 

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο. Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...