3 στα 3 ΟΙ ΝΕΦΕΛΕΣ, ΜΕ ΕΦΤΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Την Τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η γυναικεία ομάδα των Νεφελών με το εμφατικό 7-0, εκτός έδρας, επί της συμπαθούς ομάδας των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων Γιαννιτσών και μοιράζεται την κορυφή με τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας με το απόλυτο των 9 βαθμών. (Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ)

Η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν μονόλογος για τις Νεφέλες που εκτός από τα επτά γκολ είχαν και τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για αστρονομικό σκορ.

Τα γκολ πέτυχαν Ασσιχίδου (2), Μιχαηλίδου Ε. (2), Πλακίδου, Χατζηδάκη Ναβροζίδου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Επόμενος αγώνας για τις Νεφέλες στις 8 Ιανουαρίου 2017 στο γήπεδο του Ατρομήτου με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Νέστωρα Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Τσαρτσαράκη, Λαζαρίδου, Αλατζίδου, Πρέμτση, Κασά, Μαντζούλη, Λαζέλη, Σγουράκη, Χατζή (50΄Κομματοπούλου), Παπαδοπούλου, Συρόκα (34΄ Λυκοπούλου).

 

ΝΕΦΕΛΕΣ: Πατσιοδήμου, Πλακίδου, Καπέτα, Μιχαηλίδου Π., Παπακώστα (57΄ Χατζηδάκη), Κουκουστρίκα, Ασσιχίδου, Ναβροζίδου, Τριγωντζή, Μιχαηλίδου Ε. (71΄ Βογιατζή), Παραστατίδου (15΄ Ρίζου).

 

Πηγή: pamespor.gr

Διαδώστε το:

ΝΕΦΕΛΕΣ

Οι Νεφέλες Ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2012 από μία ομάδα ανθρώπων του ποδοσφαίρου για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
Αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2013 και συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών περιόδου 2013-2014 ξεκινώντας από την Γ΄ Κατηγορία Γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...