Ιστορικό

A1

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Το σωματείο μας Α.Π.Σ. «ΝΕΦΕΛΕΣ» ξεκίνησε από μια προσπάθεια λίγων ανθρώπων ,τον Αύγουστο του 2012 και πολύ γρήγορα έγινε μια ομάδα με 12 μέλη διοικητικά και 60 αθλούμενα ηλικίας 8-29 ετών.

Αυτή τη στιγμή έχουμε δυο τμήματα , χωρίζοντας τις αθλήτριες μας ηλικιακά και γεωγραφικά γιατί καλύπτουμε σχεδόν όλη την Πιερία.

Παρότι είμαστε νεοσύστατος σύλλογος αισθανόμαστε μεγάλη χαρά τόσο για την ανταπόκριση που είχαμε στην τοπική κοινωνία όσο και για την παρουσία μας σε φιλικούς αγώνες σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας και του εξωτερικού ,όπως με τις γυναικείες ομάδες Αγροτικού Αστέρα και OlympiaSofia, τμημάτων υποδομής στην Πιερία ,Κοζάνη και διάφορα τουρνουά.

Μεγάλη επιτυχία θεωρούμε την συμμετοχή 8 παικτριών μας στην ομάδα του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης που κατέκτησε την 3η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα γυναικείων ομάδων Ελλάδας.

Πιστεύοντας ότι αθλητισμός και πολιτισμός, προσφορά στον συνάνθρωπο είναι έννοιες που πρέπει να συνυπάρχουν , τα Χριστούγεννα προσπαθήσαμε και βοηθήσαμε άπορες οικογένειες της περιοχής μας και ενόψει του Πάσχα οργανώνουμε περίπτερο αγάπης για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού .

Ελπίζοντας πως κάθε μέρα στην <οικογένεια> μας θα καλωσορίζουμε καινούργια μέλη με όρεξη , μεράκι και με αγάπη για ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής για μας και ατούς νέους μας θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Διαδώστε το: